spanduk kaca

PRODUK PLASTIK

  • Logo ngaropéa Dicitak U-Wangun Hideung Tea Tiis Inuman Plastik Cups

    Logo ngaropéa Dicitak U-Wangun Hideung Tea Tiis Inuman Plastik Cups

    Pilari cara anu nyegerkeun pikeun ngamajukeun merek anjeun?Coba kami Custom Logo Dicitak Plastik Cups!Dijieun tina bahan PP PET PLA kualitas luhur, cangkir Bentuk U 500ml ieu sampurna pikeun teas gelembung anu lezat, atanapi naon waé inuman tiis.Logo anjeun dicitak kalayan presisi, janten pilihan anu saé pikeun acara atanapi janten pokok di kafé atanapi réstoran anjeun.Kalayan daya tahan sareng daya tarik kreatif, éta langkung ti ngan ukur cangkir plastik, éta mangrupikeun alat pamasaran unik anu bakal ngabantosan bisnis anjeun nangtung.

  • Homemade Susu Kocok És Krim Maker Cooling Piala Plastik

    Homemade Susu Kocok És Krim Maker Cooling Piala Plastik

    cangkir squeeze lapisan ganda ieu loba kaunggulan, desain kreatif, merenah tur praktis, bahan aman, operasi basajan, sarta kustomisasi kuat.Éta tiasa dianggo dina sababaraha pamandangan pikeun ningkatkeun kasenangan, sareng cangkir tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan pikeun nyumponan kabutuhan anu béda.

  • Customizable & Disposable Piala Plastik jeung Tutup Grosir

    Customizable & Disposable Piala Plastik jeung Tutup Grosir

    1. Dijieun tina incredibly awét, rengat-tahan plastik PET
    2. Desain jelas promotes pisibilitas inuman
    3. Jangkung, ramping design fits comfortably kana leungeun

  • Logo Adat Dicitak Cangkir Plastik Disposable sareng Grosir Tutup

    Logo Adat Dicitak Cangkir Plastik Disposable sareng Grosir Tutup

    Cangkir Plastik Bening Nyegerkeun - Bahan Non-Toksik Kualitas Luhur, Ngadamel Inuman Anjeun Nyegerkeun
    Fashion Clear Plastic Cup - Desain saderhana, pinuh ku rasa sareng kapribadian
    Piala Plastik Jelas Multi-fungsi - Desain khusus, tiasa dibawa ka mana waé, cocog pikeun sagala rupa kasempetan
    Gelas plastik transparan anu aman - bahan bébas BPA pikeun mastikeun kualitas inuman anu séhat

  • Eco-friendly PET Custom Logo Piala Plastik sareng tutup

    Eco-friendly PET Custom Logo Piala Plastik sareng tutup

    Cangkir plastik nawiskeun sababaraha kauntungan, kalebet genah, hargana, sareng daya tahan.Éta hampang sareng gampang dibawa, merenah pikeun kaluar, cocog pikeun sagala rupa pamandangan.Naha pikeun rapat kulawarga, cai kantor, atanapi acara bisnis, cangkir plastik mangrupikeun pilihan anu praktis sareng praktis.

  • Hapus Inuman Ramah Lingkungan Disposable Plastik Boba Milk Tea Cup Jeung Tutup

    Hapus Inuman Ramah Lingkungan Disposable Plastik Boba Milk Tea Cup Jeung Tutup

    Cocog pikeun inuman usum panas - cangkir plastik tea susu.Dirancang kalayan tutup anu dipercaya anu henteu ngan ukur ngajaga suhu sareng rasa inuman, tapi ogé sacara efektif nyegah tumpahan.Pilih cangkir plastik anu ramah lingkungan pikeun ngajagaan lingkungan sareng nikmati usum panas anu tiis.

  • Pelangi Mémbran Témpél Batin Disposable Piala Plastik Grosir

    Pelangi Mémbran Témpél Batin Disposable Piala Plastik Grosir

    1. Mulia tur pikaresepeun: Dimana wae aya cahaya, cangkir bakal caang jeung nembongkeun warna katumbiri unik, caang jeung warni.
    2. Sehat sareng Aman: Sadaya set cangkir kertas emas logam kami didamel tina kertas biodegradable premium, 100% biodegradable

  • Custom Hapus 12 16 20 24 32oz PP PET Plastic Boba Cup

    Custom Hapus 12 16 20 24 32oz PP PET Plastic Boba Cup

    Kaunggulan tina cangkir plastik transparan kaasup yén inuman dina cangkir bisa jelas katempo, nu merenah pikeun pamaké pikeun niténan jeung pariksa;dina waktos anu sareng, éta boga ciri lightness, durability sarta harga rélatif low, nu cocog pikeun pamakéan sapopoé jeung perjalanan.

  • Custom Kandel Smoothie PP Plastik Boba Milk Tea Cup kalawan tutup

    Custom Kandel Smoothie PP Plastik Boba Milk Tea Cup kalawan tutup

    1. Mulia tur pikaresepeun: Dimana wae aya cahaya, cangkir bakal caang jeung nembongkeun warna katumbiri unik, caang jeung warni.
    2. Sehat sareng Aman: Sadaya set cangkir kertas emas logam kami didamel tina kertas biodegradable premium, 100% biodegradable

  • 12oz 16oz 20oz 24oz Custom Dicitak Plastik Gelembung Teh Cangkir

    12oz 16oz 20oz 24oz Custom Dicitak Plastik Gelembung Teh Cangkir

    1.16 Oz & 24Oz plastik cangkir PET inuman jelas kristal kalayan tutup datar (kalawan X liang pikeun jarami)
    2. Dijieun tina palastik pepet kualitas luhur, ultra jelas, nolak cracking, non-toksik, teu bau.,
    3. Réstoran kualitas.Awét sarta disposable.Snap-on lids pas sampurna.Gede pikeun inuman tiis dina lebet!Gede pikeun pihak!