spanduk kaca

PRODUK KERTAS

  • Cangkir Kertas Disesuaikeun & Disposable sareng Tutup kanggo Kopi

    Cangkir Kertas Disesuaikeun & Disposable sareng Tutup kanggo Kopi

    1. Paper Type: Dahareun Kelas Karajinan Paper / karton bodas.
    2. Percetakan Penanganan: Embossing, Palapis UV, Varnishing, Glossy Lamination, Stamping, Matt Lamination, VANISHING, Foil Emas.
    3. Kustomisasi téh bisa ditarima.

  • Eco-friendly Double-lapisan Kraft Paper Coffee Cups borongan

    Eco-friendly Double-lapisan Kraft Paper Coffee Cups borongan

    Panggihan cangkir kopi kertas ramah lingkungan kami, sampurna pikeun inuman on-the-go.Dijieun tina bahan kualitas luhur, sustainable, cangkir kertas kami nawiskeun insulasi unggul, desain anti bocor, sarengpilihan customizablepikeun ningkatkeun pangalaman kopi anjeun bari ngajaga lingkungan.Ngarasakeun inuman panas atawa tiis favorit anjeun dina gaya kalayan awét kami, cangkir kertas biodegradable.

  • Disposable & Eco-friendly Kraft Kopi Cups Jeung Tutup Grosir

    Disposable & Eco-friendly Kraft Kopi Cups Jeung Tutup Grosir

    1. Ragam - Paper cangkir Kopi bisa kapanggih dina sagala rupa ukuran jeung wangun.Anjeun tiasa mendakan cangkir ieu dina desain anu béda ogé.Anjeun tiasa miceun cangkir kalayan gampang.
    2. Aman - Ieu mangrupakeun versi aman tina cangkir dibandingkeun cangkir plastik.Kertas henteu ngaréaksikeun sacara kimiawi sareng salah sahiji bahan anu tiasa dianggo.Janten, naha anjeun ngonsumsi inuman panas atanapi tiis tina cangkir ieu, éta leres pisan aman.

  • Custom Disposable Kopi Paper Cups Siapkeun kalawan Lids Eco-friendly

    Custom Disposable Kopi Paper Cups Siapkeun kalawan Lids Eco-friendly

    cangkir kertas jeung lids bisa nyingkahan spillage tina inuman panas salila mawa, sarta ngajaga suhu jeung rasa inuman sarta ogé bisa nyegah lebu jeung pangotor tina ragrag kana inuman, ngajaga kabersihan jeung kualitas inuman.

  • Custom Disposable & Biodegradable Piala Kopi Karton

    Custom Disposable & Biodegradable Piala Kopi Karton

    Cangkir kertas kopi anu disaluyukeun tiasa ningkatkeun citra merek, ningkatkeun paparan sareng kasadaran merek sareng tiasa nyumponan kabutuhan individu sareng ningkatkeun rasa éksklusif sareng kasatiaan para nasabah.

  • Ngaropéa Disposable Paper Kopi Piala Harga Grosir Jeung Lids

    Ngaropéa Disposable Paper Kopi Piala Harga Grosir Jeung Lids

    Cangkir kertas Logo ngaropéa tiasa ngabantosan perusahaan anjeun ningalikeun merekna sorangan sareng nyitak logo sareng inpormasi dina cangkir supados konsumén bakal kagum sareng merek perusahaan nalika nganggo cangkir sareng ningkatkeun kasadaran merek sareng paparan. Bawa langkung seueur kasempetan bisnis sareng poténsi pertumbuhan pikeun usaha-usaha.

  • Disposable High Paper Kopi Piala borongan

    Disposable High Paper Kopi Piala borongan

    Lapisan hawa cangkir kertas tilu lapis tiasa ngasingkeun konduksi panas cangkir, ngirangan kamungkinan panas, sareng ningkatkeun kanyamanan sareng kaamanan pangguna.Alatan lapisan kertas tambahan, cangkir kertas tilu lapis gaduh konstruksi anu langkung kuat anu langkung saé ngadukung beban ageung sareng ngirangan kamungkinan pegatna cangkir.idéal pikeun transporting hidangan jeung inuman panas.

  • Pembuangan Kanggo Inuman Panas/Tiis

    Pembuangan Kanggo Inuman Panas/Tiis

    Cangkir kopi kertas disposable téh single-pamakéan, nyegah cross-kontaminasi sarta mastikeun seger, kopi bersih di tempat umum atawa kahirupan sapopoe sibuk tanpa merlukeun beberesih sarta disinfection.

  • Borongan Customizable & Eco-friendly Paper Kopi cangkir jeung tutup

    Borongan Customizable & Eco-friendly Paper Kopi cangkir jeung tutup

    Ieu cangkir kertas disposable kalawan lids bisa ngajaga inuman beresih jeung aman.
    1Tutupna ngajaga bahan-bahan asing tina cangkir, sapertos baktéri, lebu, sareng serangga, ngajaga inuman beresih.
    2Saterusna, cangkir throwaway bisa ngawatesan likelihood inuman nu keuna ku batur bari ogé ngaronjatkeun kabersihan.

  • Top Round Bottom Square És Krim Paper Cup sareng Kustomisasi Tutup

    Top Round Bottom Square És Krim Paper Cup sareng Kustomisasi Tutup

    1 Desain inovatif: The unik buleud luhur jeung desain handap pasagi, ku ngagabungkeun dua wangun, méré pangalaman visual unik.
    2 Stabilitas kuat: Desain kuadrat di handap ngajadikeun cangkir kertas leuwih stabil, teu gampang ambruk, sarta bisa disimpen dina permukaan datar stably, nyadiakeun pangalaman pamaké hadé.
    3 Bahan ramah lingkungan: cangkir kertas disposable dijieun tina bahan daur ulang tur ramah lingkungan, nu ramah lingkungan tur minuhan sarat jalma modern pikeun pangwangunan sustainable.